laupäev, 5. märts 2016

Pannkoogid riisijahust

Oleme hakanud emaga väheke katsetama maisi- ja riisijahust tehtud toite. Siiani on olnud väike kartus, et äkki ei maitse ja siis on nässus ained ja toit ise. Gluteenivabad toidud on kauplustes jällegi liiga kallid nt väike pakk küpsist maksab 2-3 eurot. Pidime ise siiski julguse kokku võtma ning meie proovikoogid tulid imehead ja täna juba sai neid terve hunnik :)
Tänased pannkoogid riisijahust
4 muna
0,5 l piima
riisijahu lisasime nii, et tainas võimaldas küpsetada ülepannikooke
maitsestasime vanillisuhkru, valge suhkru ja soolaga
Maisijahust tehtud pannkoogid on teralisemad ja tunduvad kuivemad. Seega. Riisijahust tehtud pannkoogid igati maitsvamad. Head isu!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar